15105 - SummerBeats, jongerenmuziekweek   GEANNULEERD
Soort cursus Jongerenmuziekweek
Bestemd voor
INSTRUMENTALISTEN en ZANGERS. Aan pianisten/toetsenisten wordt gevraagd indien mogelijk een eigen elektrische piano of keyboard mee te nemen... meer informatie
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Data 18 juli 2015 t/m 24 juli 2015
Tijd (-en) aankomst zaterdag 15.00 uur, aanvang cursus 16.00 uur, einde vrijdagmiddag na de eindpresentatie, ca.17.30 uur.
Locatie De Glind, De Glind
Docent(-en) Rohan Poldervaart, Gera Kruithof, Bert Groothedde
Prijs Derden: € 350,00 / Leden: € 350,00
Korting bij overnachting en ontbijt elders: € 40,00
N.B.: CJP-houders krijgen nog 50 euro korting! Stuur ons een scan van je CJP en wij kennen de korting toe! De cursusprijs is inclusief volpension. Er zijn geen bijkomende kosten. Alleen het vervoer van en naar de locatie is rekening van de deelnemers.
Max. aantal deelnemers50
Uiterste inschrijfdatum05 juni 2015   

Summerbeats is een nieuwe muziekweek in juli 2015 voor instrumentalisten en zangers van 13 tot en met 17 jaar in het midden van Nederland. Op het programma staat pop en jazz, maar ook wereld- en klassieke muziek! Speel je een instrument dan ga je in zowel een groot als klein orkest spelen en zing je elke dag met de hele groep. Ben je zanger dan krijg je de kans met instrumentalisten muziek te maken en word je gecoacht in bandjes en bij het zingen met eigen begeleiding (piano, gitaar). Verder kun je rappen, je eigen mash-up maken, vrij musiceren, deelnemen aan sport- en spelactiviteiten en het open podium! We sluiten de week af op vrijdagmiddag met een openbare eindpresentatie voor vrienden en familie. Thuis voorbereiden is niet nodig. Zelf muziek meenemen kan en je kunt je wensen vooraf kenbaar maken.

Wie zijn de docenten? Drie jonge enthousiaste musici die zijn gespecialiseerd in strijkers, blazers, toetsen, zang en spelen in een bandformatie: Bert Groothedde, Gera Kruithof en Rohan Poldervaart... meer informatie

Aisha l
7938352
Rohan Poldervaart

Rohan Poldervaart begon zijn carrière als koordirigent in 2004, met piano en koorzang als hoofdvakken. Na het behalen van zijn diploma Docent Muziek aan het Utrechts Conservatorium specialiseerde hij zich in ritmische koormuziek. Aan de Royal Academy of Music in Aalborg, Denemarken, deed hij de master Innovative Choir Leading, en een post-master die hij afrondde in 2019. Innovative Choir Leading staat voor a-capellazang, vocale groepsimprovisatie, Circle songs, Vocal Painting, en het streven naar het hoogste artistieke niveau waarbij de verantwoordelijkheid voornamelijk bij de zanger ligt. Met zijn bescheiden opstelling, muzikale vaardigheid en goede communicatievermogen laat Rohan zien dat hij een ervaren en inspirerende docent en musicus is. Naast zijn werkzaamheden voor het conservatorium Rotterdam en Zwolle ontwikkelt hij als muzikaal leider samen met collega Anthony Heidweiller ‘Vocal Statements’, een vocaal muziekeducatie project dat inmiddels op meerdere VMBO scholen vertegenwoordigd is in de regio Utrecht, waar diversiteit en inclusie aan ten grondslag ligt. Actuele werkzaamheden: artistiek leider van The BasZment, Vocal Statements Utrecht, docent koorleiding ArtEZ en Codarts. Daarnaast verzorgt hij trainingen voor muziekdocenten en dirigenten in België, Duitsland, Finland, Denemarken, Nederland en China.



Gera Kruithof

Gera Kruithof speelt van jongs af aan viool, en heeft zich daarnaast ontwikkelt als koordirigent. Gera staat bekend als een positieve, muzikale en enthousiaste muziekdocente. Ze heeft Docent Muziek gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium met als bijvak klassiek piano. Daarnaast zingt ze van kinds af aan in koren en heeft ze een passie voor dirigeren. Gera heeft veel ervaring in het lesgeven aan kinderen en verschillende muziekprojecten voor jongeren gedaan. Als begeleider heeft ze de afgelopen jaren deelgenomen aan diverse jeugdmuziekkampen.

Bert Groothedde

Bert Groothedde is gespecialiseerd in blazers en ensemblecoaching. Daarnaast werkt hij veel met jongeren en kinderen. Bert staat bekend als de vrolijke docent, die met een geintje tussendoor zorgt dat het eindresultaat van hoog niveau is.