16407 - Kamermuziekontmoetingsdag Gouda 2016   GEANNULEERD
Soort cursus Kamermuziekontmoetingsdag en Kamermuziek in de steigers
Bestemd voor instrumentalisten vanaf niveau 2 (goede beginner). Zangers en pianisten moeten minimaal niveau 3 (gemiddeld) hebben.
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Datum 19 maart 2016
Tijd (-en) 9.30-17.00 uur.
Locatie Driestar, Gouda
Docent(-en) Trudi Bos, Anke van der Bijl
Prijs Derden: € 38,00 / Leden: € 38,00 / T/m 30 jaar: € 38,00
N.B.: LET OP: het is ook mogelijk om een halve dag deel te nemen, dat kost 25 euro. Vermeld het bij inschrijving onder opmerkingen. De korting wordt later toegekend. Voor 1 februari krijg je bericht per e-mail of je geplaatst bent (inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst) en in welk ensemble je bent ingedeeld. In de bijlage vind je dan de bladmuziek als pdf-file en tevens de factuur voor het overmaken van je bijdrage.
Max. aantal deelnemers60
Uiterste inschrijfdatum01 februari 2016   

Veel amateurmusici willen graag samenspelen maar komen er niet aan toe dat te organiseren. Voor hen, maar ook voor andere musici die hun prestaties in samenspel willen verbeteren, organiseert de Sociëteit voor Kamermuziek in Gouda in samenwerking met Kamermuziekcontact (Huismuziek) deze kamermuziekontmoetingsdag in Gouda! Je wordt ingedeeld in twee ensembles (ochtend en middag) en kunt naar hartelust samenspelen onder leiding van een docent. Tevens kun je kijken of er mensen te vinden zijn met wie je misschien vaker kunt samenspelen.

Deelnemen met een eigen ensemble of indeling door de organisatie?
Bestaande ensembles (vanaf trio) kunnen ook deelnemen. Deze ensembles hebben de keus om 's morgens en 's middags in hun eigen ensemble of 's morgens met hun eigen ensemble en 's middags in een door de organisatie ingedeeld ensemble te spelen. Zij mogen hun eigen muziek meebrengen, maar kunnen de muziekkeuze ook overlaten aan de organisatie... meer informatie

Reacties van cursisten

Eerste kamermuziekontmoetingsdag 7 maart 2010 - door Corrie de Knegt-Bos

Vanaf negen uur druppelen de spelers het gebouw binnen van de Streekmuziekschool in Alphen aan den Rijn, een prachtig monumentaal gebouw in een parkachtige omgeving, uitstekend geschikt voor ons doel. Tegen tienen verzamelen de vijftig deelnemers zich voor de eerste kamermuziekontmoetingsdag in de kantine, waar Martin Pagie, voorzitter van Huismuziek en initiatiefnemer van deze dag, ons verwelkomt.... meer informatie

400dpiLogo 11203