16933 - Bouw van een blokfluit
Soort cursus Instrumentenbouwcursus
Bestemd voor Iedereen die een blokfluit wil bouwen. Men moet bekend zijn met het spelen van de blokfluit en met de theorie en praktijk van de muziek, zoals het lezen van noten.
Niveau ♪ t/m ♪♪♪♪
Datum 01 januari 2017
Tijd (-en) 10.00-17.00 uur
Locatie Houtwerk Ede, Ede
Docent(-en) Jan Bouterse
Prijs Derden: € 200,00 / Leden: € 150,00 / T/m 30 jaar: € 75,00
N.B.: De kosten voor materiaal en cursusboek zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. Het boek kost € 45 en incl.verzendkosten € 55. Geef bij je aanmelding onder opmerkingen aan of je het boek wilt bestellen. Ben je 30 jaar of jonger? Dan krijg je 50% korting op de ledenprijs. Korting wordt toegekend na toezending (per e-mail of post) van een identiteitsbewijs met geboortedatum. De korting geldt als je op het moment van inschrijven 30 of jonger bent.
Max. aantal deelnemers9
De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

Kijk voor actuele informatie over de locatie waar deze cursus gegeven wordt op de website van Bouwerskontakt.

Ook dit seizoen kun je een blokfluit maken onder leiding van Jan. Je moet bekend zijn met het spelen van de blokfluit en met de theorie en praktijk van de muziek, zoals het lezen van noten. Verder is het handig als je thuis aan jouw instrument kunt werken. Mogelijk kun je in het nieuwe seizoen ook een ander houtblaasinstrument maken onder leiding van Jan. Kijk op www.bouwerskontakt.nl voor de laatste informatie.

Meer informatie: Jan Bouterse, 0172-445957, info@mcjbouterse.nl

DATA in overleg, vanaf januari 2017

IMG_8155-AnnetHeusdens-draaibank draaien-voetje- blokfluitcursus
Jan Bouterse

Jan Bouterse is blokfluit- en traversobouwer. Hij is hoofdredacteur van de Bouwbrief en heeft tal van publicaties op zijn naam staan. Kijk voor meer informatie op zijn website.

Bouwcursus ja