Overige bestuursleden


Otto Berman  Otto Berman

Wandelen met mijn vrouw, boetseren, huisman zijn, (klein)kinderen: wat wil je nog meer? Muziek maken! Als altviolist in hart en nieren, speel ik vooral kamermuziek. Ik organiseer ook graag – liefst thuis – muziekdagen en -weekenden. ‘Klassiekers’ en nieuwe ontwikkelingen boeien me evenzeer. Als muzikant en als bestuurslid. In mijn werkzame leven was ik revalidatiearts.

 

Hanny Geerlings  Hanny Geerlings


Blokfluit is mijn favoriete instrument. Ik ben erin afgestudeerd aan het conservatorium Groningen; speel ook piano en cello, en zing in een projectkoor, het NNCK. Ik ben docent, leid Huismuziekensembles en koren, ontwikkel en geef cursussen muziek-in-brede-zin en ik organiseer educatieve projecten op basisscholen. Sinds jaren ben ik voorzitter van Huismuziek Groningen. Fotografie is een andere passie, die regelmatig resulteert in een expositie.

 

Johan Kwast  Johan Kwast

Rond mijn veertiende jaar leerde ik in een harmonieorkest klarinet spelen. Na vestiging als huisarts in Hoorn, was ik onder meer voorzitter van kring West-Friesland van de KNMG. Ik werd lid en later ook voorzitter van het plaatselijk symfonieorkest, en speel daarnaast in verschillende kamermuziekgroepen. Inmiddels gepensioneerd als huisarts, vervul ik nog verschillende bestuursfuncties. Met muziek en mensen bezig zijn: dat zijn mijn passies.