Overige bestuursledenOtto Berman  Otto Berman

Wandelen met mijn vrouw, boetseren, huisman zijn, (klein)kinderen: wat wil je nog meer? Muziek maken! Als altviolist in hart en nieren, speel ik vooral kamermuziek. Ik organiseer ook graag – liefst thuis – muziekdagen en -weekenden. ‘Klassiekers’ en nieuwe ontwikkelingen boeien me evenzeer. Als muzikant en als bestuurslid. In mijn werkzame leven was ik revalidatiearts.

 

Johan Kwast  Johan Kwast

Rond mijn veertiende jaar leerde ik in een harmonieorkest klarinet spelen. Na vestiging als huisarts in Hoorn, was ik onder meer voorzitter van kring West-Friesland van de KNMG. Ik werd lid en later ook voorzitter van het plaatselijk symfonieorkest, en speel daarnaast in verschillende kamermuziekgroepen. Inmiddels gepensioneerd als huisarts, vervul ik nog verschillende bestuursfuncties. Met muziek en mensen bezig zijn: dat zijn mijn passies.

 

Gert Jan Velders  Gert Jan Velders

Orgel, klavecimbel, harmonium en piano, maar ook zingen in een koor, allemaal dingen waaraan  ik na het afronden van een juridische loopbaan (nog) meer tijd kan besteden. Maar niet alleen muziek maken, ook het mogelijk maken dat er muziek gemaakt wordt vind ik heel belangrijk. Daar wil ik mij in dit bestuur graag voor inzetten.