SUMMERBEATS jongerenweek


Jarenlang heeft Huismuziek jeugdweken georganiseerd in de zomer. Daar is een einde aan gekomen door de vakantiespreiding in Nederland en het groeiende aanbod voor jongeren. Maar de jongerenweek is terug!

Summerbeats is de nieuwe JONGERENMUZIEKWEEK van 18-24 juli 2015 voor instrumentalisten en zangers van 13-17 jaar in de Glind. Op het programma staat pop en jazz, maar ook wereld- en klassieke muziek. Speel je een instrument dan ga je in zowel een groot als klein orkest spelen en zing je elke dag met de hele groep. Ben je zanger dan krijg je de kans met instrumentalisten muziek te maken en word je gecoacht in bandjes en bij het zingen met eigen begeleiding (piano, gitaar). Verder kun je rappen, je eigen mash-up maken, vrij musiceren, deelnemen aan sport- en spelactiviteiten en het open podium! We sluiten de week af met een openbare eindpresentatie voor vrienden en familie. Thuis voorbereiden is niet nodig. Zelf muziek meenemen kan en je kunt je wensen vooraf kenbaar maken. Iedereen die ca. twee jaar les heeft op zijn instrument en/of zangervaring heeft is welkom!

Wie zijn de docenten? Drie jonge enthousiaste musici die zijn gespecialiseerd in strijkers, blazers, toetsen, zang en spelen in een bandformatie: Bert Groothedde, Gera Kruithof en Rohan Poldervaart.

Data: 18-24 juli 2015
Locatie: Conferentiecentrum De Glind, De Glind
De week kost 350 euro incl.volpension.
Meer informatie en inschrijven: via deze link: http://www.huismuziek.nl/?id=160&course_id=7348 of via info@huismuziek.nl of telefoon 026-8450788 of 06-46487148.