E-news oktober!


‘Vrijwillige bijdrage’, wellicht heb je het al eens op ons inschrijfformulier zien staan en dacht je dat wij ijsjes kopen van dat geld. Niets is minder waar! Het geld dat via de vrijwillige bijdrage binnenkomt, gaat naar ons reductiefonds. Minder draagkrachtige cursisten kunnen daar jaarlijks een beroep op doen en korting krijgen. Zo kun je met je extra bijdrage (elke euro helpt!) iemand anders de kans geven ook aan onze cursussen mee te doen. Wil je gebruik maken van het fonds? Stuur ons een mailtje, wij gaan vertrouwelijk om met je verzoek.
Mededelingen van het Bouwfront: er is nog plek bij Gitaarbouw (start 22 oktober) en Draaiorgelbouw (start 19 november). Bouwerskontakt werkt nu op twee tijdelijke locaties in Ede. Cursussen zijn in Cultura, open donderdagen in Houtwerk. Kijk voor meer informatie op de website van Bouwerskontakt.
In dit E-news: vooral veel tips! We konden niet kiezen…

In alles zit ritme en muziek, zegt én demonstreert Julio Pimentel, zelfs in de bouwmarkt, dat zie je hier. Zelf ook muziek maken met Julio? Dat kan tijdens het Music Mix weekend van 8-9 april.

Lees het E-news hier. Hier kun je je gratis abonneren. Het volgende E-news verschijnt op 8 november.