Zoekertjes


Deze advertentierubriek is bedoeld voor vraag en aanbod op muziekgebied. Commerciële advertenties worden geweigerd. De advertenties zijn gratis voor leden van Huismuziek. Anderen betalen per advertentie: € 15,00 zonder foto en € 20,00 met foto. Opgave uitsluitend via info@huismuziek.nl. In de tekst moet een telefoonnummer en/of e-mailadres staan. Niet-leden dienen hun postadres op te geven en ontvangen per post een factuur. De advertentie blijft 2 maanden na plaatsing op de website staan en wordt daarna automatisch verwijderd. Bureau Huismuziek behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren, of de tekst te redigeren of in te korten. 

Datum Omschrijving Afbeelding
25-01-2016 te koop: portatief orgel

Te koop aangeboden: portatief orgel, lichtgewicht red cedar, 25 gedekte pijpen, 2 octaven van g tot g2. Met transporthoes. Vraagprijs 1200 euro.E-mail rob.wielhouwer@kpnmail.nl


Klik voor vergroting
25-01-2016 Te koop: portatief orgel

Te koop: middeleeuws portatief orgeltje gemaakt door Wolkenstayn.de. De omvang is f1 t/m e2 (omvang van altblokfluit ongeveer) en is chromatisch. Bouwjaar 2014
Meer informatie hier op deze website
Vraagprijs € 3750,-E-mail info@ernststolz.com


Klik voor vergroting
25-01-2016 Gezocht: (alt)violisten

Noord-Drents Kamerorkest Divertimento zoekt (alt)violisten!

Divertimento is een enthousiast amateurorkest met 25 leden onder professionele leiding van dirigent Bert Lammers. Het orkest treedt regelmatig op, meestal in kerken in Noord-Drenthe, soms ook daarbuiten. We hopen in juni een concert op Ameland te geven, en in het najaar enkele concerten met Amarins Wierdsma (viool) als soliste. Ook staat een klein optreden op Summertime 2016 in Havixhorst (bij Meppel) in de planning. Het orkest repeteert wekelijks - behalve schoolvakanties - op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het ICO in Assen. Het orkest is op zoek naar uitbreiding van de vioolsectie, en we hebben dringend behoefte aan altviolisten! Woon je in het noorden van het land, speel je altviool of viool, ben je nieuwsgierig, neem dan contact op met onze voorzitter Connie Fransen. Je bent van harte welkom om een keer te komen luisteren, en/of meespelen, op de dinsdagavond. Om zeker te weten dat we er zijn, is het handig even van tevoren te bellen.

Ook op onze website vind je veel informatie over het orkest www.divertimento-drenthe.nlTel. 0592-501439
E-mail conniefransen@uroboros.nl


Klik voor vergroting
22-01-2016 BLOKFLUITIST(EN) GEZOCHT

Samen musiceren is veel leuker daarom zoek ik een enthousiast en gemotiveerd 55+ muziekmaatje op gevorderd/vergevorderd niveau. Muziek: barok, renaissance event. hedendaags.

Voorkeur voor overdag maar ’s avonds kan ook, bijv. 1 x 2-3- weken. Omgeving Bilthoven-Baarn-Zeist-Driebergen.

Zelf speel ik blokfluiten ATB 440Hz  en  alt 415 HzE-mail annet@adbv.nl
22-01-2016 KLARINETTISTEN GEZOCHT

Klarinettisten gezocht voor samenspel klarinettrio's en klarinetkwartetten. Niveau gemiddeld. Frequentie in overleg b.v 1x per maand maar kan ook vaker of minder vaak.

Anneke Kuntzel- Verschoor

 

 

 

 

 Tel. 0575-515329
E-mail wimenan@hotmail.com
11-01-2016 KLAVECIMBEL te koop

Klavecimbel gebouwd door Hugo van Emmerik, 1974, naar Baffo 1574.

Afmetingen: breed 0,99 m, lang 2,65 m. Het instrument ligt los in de nadien door Louis van Emmerik vervaardigde buitenkast. 2 x 8', omvang AA -f''', gestemd FF -f'''. Transpositie 440-415. De kast is vervaardigd van cederhout. Het klavier is gemaakt van lindenhout, belegd met palmhout, de halve tonen zijn van ebben.De dokken en zeven zijn van perenhout. Het rooster is gemaakt van perkamentpapier. Het instrument is in 2014 door Ton Amir geheel gereviseerd, geïntoneerd en afgeregeld en verkeert in topconditie!

Vraagprijs € 4.500

 

 Tel. 06-28965476
E-mail g.j.velders@planet.nl


Klik voor vergroting
21-12-2015 Gezocht: gevorderde musici voor nieuw te vormen ensemble

Gezocht: muzikanten van gevorderd/zeer gevorderd niveau voor een kamermuziek ensemble. Ik heb ervaring met een blaaskwintet (fluit, hobo, hoorn, fagot, klarinet). Ook een ensemble in een combi-samenstelling (hout, strijkers) of salonorkest spreekt mij zeer aan. Doel: 2x repeteren per maand, +/- 2-4 concerten per jaar.
Regio Alkmaar/Haarlem/Amsterdam
Ik speel fluit/piccolo op gevorderd/zeer gevorderd niveau.E-mail ingeborgkertesz@gmail.com
10-12-2015 Gezocht: blokfluitisten

Gezocht: een of meer blokfluististen voor klein ensemble. Ik speel al een halve mensenleeftijd lang maar nog steeds met veel plezier. Wie vindt het leuk om af en toe samen te musiceren? Liefst in Amsterdam.E-mail g.m.pieters@xs4all.nl