Zoekertjes


Deze advertentierubriek is bedoeld voor vraag en aanbod op muziekgebied. Commerciële advertenties worden geweigerd. De advertenties zijn gratis voor leden van Huismuziek. Anderen betalen per advertentie: € 15,00 zonder foto en € 20,00 met foto. Opgave uitsluitend via info@huismuziek.nl. In de tekst moet een telefoonnummer en/of e-mailadres staan. Niet-leden dienen hun postadres op te geven en ontvangen per post een factuur. De advertentie blijft 2 maanden na plaatsing op de website staan en wordt daarna automatisch verwijderd. Bureau Huismuziek behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren, of de tekst te redigeren of in te korten. 

Datum Omschrijving Afbeelding
28-07-2016 Gezocht: dirigent voor Chubrica

Onze dirigent van het eerste uur (Ivo Boswijk) stopt met Chubrica, het ensemble dat zich toelegt op Bulgaarse folklorezang en -muziek. Wij, zangers, zangeressen en muzikanten, willen door. Wij beleven zoveel plezier aan het spelen van al die mooie Bulgaarse folkloreliederen en -muziek! Daarom zoekt Chubrica een dirigent. Denkt u dat u goed en graag met ons in zee, nee in de Bulgaarse polyfonie, kunt en wilt gaan? Kijk op onze website voor informatie of mail onderstaand adres.E-mail dcsprengers@online.nl
14-07-2016 TE KOOP vioolsteun en vioolkoffer incl.rugdraagsysteem

Te koop: vioolsteun, merk Wolff Forte Secondo. Voor driekwart en/of hele viool. In keurige staat. kleur zwart. € 10,-

Te koop: Rechthoekige en dus ruime vioolkoffer voor 4/4 viool. Merk TEF. Bekleding groen fluweel, grijs canvas. Sluiting, ritsen en drukkers helemaal in orde. Inclusief rugdraagsysteem. Foto 's van de kist worden op verzoek toegestuurd. € 100,-Tel. 026-7950004
E-mail mj.juten@gmail.com
06-07-2016 Een dag meezingen of meespelen?

Het Zaans Symfonieorkest organiseert op 17 september voor de 4e maal een scratchdag voor koor en orkest. In één dag wordt de muziek ingestudeerd en uitgevoerd voor publiek.

Programma: delen uit de Messiah van Händel (waaronder het Halleluja) in de bewerking van Mozart.

Alle instrumentalisten en zangers welkom. Voor blazers is het aantal plaatsen beperkt. Wat betreft zangers vooral nog veel behoefte aan bassen en tenoren. 

Verdere info zie: www.zaanssymfonieorkest.nl

Tel. 075-6145601
E-mail christinecalis1@yahoo.com


Klik voor vergroting
04-07-2016 Huismuziek Haarlem zoekt VIOLISTEN en andere instrumentalisten

Huismuziek Haarlem heeft twee ensembles, een blokfluitensemble en een orkest. Wij zoeken uitbreiding van het orkest.

Het orkest bestaat uit: 4x cello, 4x klarinet, 3x blokfluit, 2x dwarsfluit, 1x alt sax, 1x panfluit en 1x piano. In de oefenruimte zijn een piano en 2 vleugels aanwezig.

In het orkest is plaats voor violen en – in overleg – voor uitbreiding van de reeds aanwezige en nieuwe instrumenten.

Voor informatie, neem contact op met Maria van Ruiten, voorzitter Huismuziek Haarlem. Tel. 0252-413859
E-mail haarlem@huismuziek.nl


Klik voor vergroting