Zoekertjes


Deze advertentierubriek is bedoeld voor vraag en aanbod op muziekgebied. Commerciële advertenties worden geweigerd. De advertenties zijn gratis voor leden van Huismuziek. Anderen betalen per advertentie: € 15,00 zonder foto en € 20,00 met foto. Opgave uitsluitend via info@huismuziek.nl. In de tekst moet een telefoonnummer en/of e-mailadres staan. Niet-leden dienen hun postadres op te geven en ontvangen per post een factuur. De advertentie blijft 2 maanden na plaatsing op de website staan en wordt daarna automatisch verwijderd. Bureau Huismuziek behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren, of de tekst te redigeren of in te korten. 

Datum Omschrijving Afbeelding
30-01-2015 Te koop gevraagd: houten dwarsfluit

Ik zou graag een houten dwarsfluit kopen: e-mechaniek, zilveren mechaniek, goed speelbaar, stemming 440 Hz.
(bekend merk, als: Braun, M.M. Mönnich, Hofinger, enz.)

Peter van der Minne, DeventerE-mail pavdminne@home.nl
29-01-2015 Te koop: fraai eiken kistorgel

Kast van massief eiken met fraai snijwerk. Klavier belegd met been en ebben. Omvang: C – c3. Transpositie mogelijk van 440 naar 415 Hz (barokstemming).
Houten pijpwerk, gemaakt van Italiaans cipres en red cedar. Klank draagt goed, stemvast, ideaal voor concertgebruik. Transportvriendelijk instrument. Documentatie beschikbaar, prijs n.o.t.k.E-mail t.bosklopper.001@hetnet.nl
29-01-2015 Te koop: viool en strijkstok

Gebouwd in 1975 door vioolbouwer Alexander J. Oosten – Rijswijk. Een prachtig instrument met een kleine mensuur maar een mooie, volle, warme klank. Voor professional of gevorderde amateur.
Taxatiewaarde (taxatierapport aanwezig): € 9.500,- met kist – merk Orly Super (groot muziekvak)

Tevens te koop: een strijkstok – Bouwer: Paul Weithaas. Zilvergarnituur met schildpadslof € 2.500,-

Viool en strijkstok kunnen ook apart worden gekocht.Tel. 06-25118185
E-mail dewijs@muzewijs.nl
19-01-2015 Te koop: zilveren dwarsfluit

te koop: geheel zilveren dwarsfluit, professioneel instrument, gekocht in 1995.
August Richard Hammig, Sankyo kop.
Wegens omstandigheden lang niet bespeeld, moet worden gereviseerd.
Vraagprijs: € 2.000,-E-mail i.vos@live.nl
15-12-2014 Te koop gezocht: barokhobo

Ik ben op zoek naar een tweedehands barokhobo om te kopen. Het instrument moet wel nog bespeelbaar zijn. Prijs overeen te komen.

Paul Carteus

 E-mail paul.carteus@scarlet.be
05-12-2014 Gezocht: altviolist

Het Achterhoeks Bach Koor-Orkest zoekt een goede amateur-altviolist.
Het orkestje bestaat momenteel uit zes muzikanten: 2 x 1e viool, 2x 2e viool, 1x altviool en 1x cello. Bij uitvoeringen (2x per jaar) is soms aanvulling nodig met enkele strijkers/blazers.
Er wordt gerepeteerd op woensdagen 1x per 2 weken, van 18.45 uur tot 20.00 uur in Groenlo. De laatste repetities voor een optreden wordt na 20.00 uur ook gerepeteerd samen met het koor. De dirigent van koor en orkest is Wolfgang Lange, een gedreven en inspirerend musicus.

De altviolist gaat ons verlaten en wij zijn op zoek naar een opvolger. Kent u een altviolist of altvioliste die ervaring heeft met samenspelen en die zich thuis voelt bij programma's waar vooral barokmuziek gespeeld wordt, maar ook wel moderner repertoire wordt gestudeerd en uitgevoerd, dan zouden wij daarmee graag kennismaken.Tel. 0543-477050
E-mail wimvdcamp@gmail.com