Cursus


17309 - Latijns-Amerikaanse reis
Soort cursus Wereldmuziek
Bestemd voor instrumentalisten, vanaf 2
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Data 08 april 2017 t/m 09 april 2017
Tijd (-en) Aanvang workshops zaterdag 11.00 uur. Welkom vanaf 9.30 uur met koffie/thee. Zondag om 15.30 uur eindpresentatie van alle groepen. Einde zondag om 17.00 uur.
Locatie Buitengoed Fredeshiem, De Bult-Steenwijk
Docent(-en) Bart Lelivelt
Prijs Derden: € 200,00 / Leden: € 190,00 / T/m 30 jaar: € 95,00
Toeslag éénpersoonskamer: € 17,00
Korting bij overnachting en ontbijt elders: € 15,00
N.B.: Lees s.v.p. de toelichting bij de locatie op deze pagina.
Max. aantal deelnemers12
Uiterste inschrijfdatum06 april 2017   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

Argentijnse tango, Colombiaanse cumbia, Braziliaanse forro, Cubaanse guaracha, Venezolaanse merengue, Mexicaanse sones en de Uruguayaanse candombe... Het Latijns-Amerikaanse continent heeft het allemaal: van melancholieke mijmeringen tot uitbundige feestmuziek. Een deel van het repertoire spelen we samen met de deelnemers aan de koorworkshop van Gerard Schoren. We spelen in principe van bladmuziek maar gaan ook op het gehoor aan de slag met ritmes, variaties en improvisaties. Ter inspiratie krijg je van tevoren de muziek op mp3 toegestuurd. Heeft jouw instrument een afwijkende stemming, meld dat dan even bij de organisatie, zodat we eventueel aanpassingen kunnen doen.

Klik hier voor nog meer muziekvoorbeelden:
.. meer informatie

steld Huismsteld
Reacties van cursisten

Deelnemers over de docent:

'Prima, zeer goed, geduldig, super!'

Bart Lelivelt

Bart Lelivelt studeerde en doceerde accordeon aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Hij speelt volksmuziek, geïmproviseerde en hedendaagse muziek met onder meer het Charivari trio, Baraná, de Kijkshock en zangeres Shura Lipovsky, werkt mee aan producties van onder meer het Radio Filharmonisch Orkest en het Nederlands Blazers Ensemble en is te horen op festivals in binnen- en buitenland. Voor meer informatie: www.charivari.nl