Cursus


17932 - Akoestische gitaarbouw (korte cursus)
Soort cursus Instrumentenbouwcursus
Bestemd voor Ervaring met houtbewerking en instrumentenbouw is niet noodzakelijk, maar handigheid in houtbewerking en tijd en doorzettingsvermogen zijn wel vereist.
Niveau ♪ t/m ♪♪♪♪
Data
Tijd (-en) 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie Werkplaats Houtwerk/Bouwerskontakt, Ede
Docent(-en) Francesco Leicher, Jan van Cappelle, Maarten Borstrok
Prijs Derden: € 230,00 / Leden: € 190,00 / T/m 30 jaar: € 95,00
N.B.: Cursusprijs is exclusief materialen. Ben je 30 jaar of jonger? Dan krijg je 50% korting op de ledenprijs. Korting wordt toegekend na toezending (per e-mail of post) van een identiteitsbewijs met geboortedatum. De korting geldt als je op het moment van inschrijven 30 of jonger bent.
Max. aantal deelnemers15
Uiterste inschrijfdatum01 december 2017   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

Dit is er een korte (vervolg-)cursus van vier lesdagen. De laatste dag is tevens een introductiedag voor deelnemers aan de cursus die in januari begint. 

De gewone cursus Akoestische gitaarbouw begint in januari 2018, zie informatie bij cursus 18932.

Onder begeleiding van drie docenten werk je intensief aan de bouw van een klassieke, flamenco, Panormo (romantische) of steelstring gitaar. Het instrument wordt op traditionele manier gemaakt met behulp van handgereedschap en zelfgemaakte mallen. Tijdens de lessen is het ontwikkelen van je vaardigheden een belangrijk doel. Ervaring is niet noodzakelijk, handigheid in houtbewerking, tijd en doorzettingsvermogen wel. Je kunt rekenen op gemiddeld twintig tot vijfentwintig uur huiswerk per les... meer informatie

DSCN0601 DSCN1242-fijnschaven-gitaarblad
Bouwcursus ja