Cursus


18411 - The Phantom of the Opera
Soort cursus Groot instrumentaal ensemble
Bestemd voor houtblazers, hoornisten, strijkers en een pianist
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪
Data 13 januari 2018
Tijd (-en) 10.00-17.00 uur
Locatie Akoesticum, Ede
Docent(-en) Hester van Vliet
Prijs Derden: € 90,00 / Leden: € 80,00 / T/m 30 jaar: € 40,00
N.B.: Lunch is bij de prijs inbegrepen.
Max. aantal deelnemers24
Uiterste inschrijfdatum12 december 2017   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

VOL VOOR PIANO! NOG PLAATS VOOR STRIJKERS, FAGOT en FLUIT.
The Phantom of the Opera van componist Andrew Lloyd Webber is niet alleen een van de populairste musicals ooit, het is ook een van de langst lopende. De voorstelling draait al sinds de jaren tachtig in Londen en New York. Deze geweldige muziek vráágt erom uitgevoerd te worden. Dus dit is je kans om het romantische en meeslepende stuk zelf te spelen. Docent Hester geeft praktische aanwijzingen voor goed ensemblespel en weekt je los van je partij en lessenaar, met het doel je met je medespelers te laten communiceren tijdens het musiceren. Op de dag zelf spelen we ter afwisseling ook nog andere muziek. Voorbereiding noodzakelijk.

Kijk .. meer informatie

card
Reacties van cursisten

‘Super!!’
‘De docente is sympathiek en enthousiast en werkt op een prettige en intensieve manier aan het doel van de dag: het samenspelen’.
‘Ik vond de docent het goed aanpakte en er een leuke dag van maakte’.
‘Inspirerend en vakbekwaam!’.

Hester van Vliet

Hester van Vliet studeerde hobo aan het Conservatorium te Groningen bij Frank Mulder en later in Amsterdam bij Carlo Ravelli. Als uitvoerend hoboïste is zij werkzaam op zeer veel gebieden: cantates, koffieconcerten, soloconcerten, CD- en DVD opnames, remplaceren en koorbegeleidingen. Naast het geven van hoboles, leidde zij op de muziekschool Leusden  Ensemble Primo en Collegium Musicum. Zij heeft jarenlang deel uitgemaakt van blaaskwintet Quintessens. Hester speelt ook accordeon en dat heeft een mooie kruisbestuiving opgeleverd van Purcell met tango’s, en Bach met klezmers. Hester van Vliet is verbonden aan The Bach Orchestra of the Netherlands. Tevens is zij orkestcoördinator en hoboïste van het  Nederlands Begeleidingsorkest, een professioneel begeleidingsorkest voor koren.