Login-account


Om vast te stellen of je over een account beschikt, vragen we je hieronder je e-mailadres op te geven.

E-mailadres

 

 

Toelichting

Voor het aanmelden voor een cursus of een aanvraag via onze digitale bibliotheek zijn je NAW-gegevens nodig. Om te voorkomen dat je deze bij iedere aanmelding cq aanvraag opnieuw moet invoeren, wordt voor iedereen die zich de eerste keer aanmeldt een login-account aangemaakt. Middels je e-mailadres en een verstrekt wachtwoord kun je dan inloggen, waarna je NAW-gegevens automatisch worden opgehaald. 

Ben je lid van Huismuziek, heb je eerder aan een cursus meegedaan of een aanvraag via onze digitale bibliotheek ingediend, dan beschik je dus reeds over een login-account. 

Ben je je wachtwoord vergeten of weet je niet meer of je deze ontvangen hebt, klik dan op de link 'Wachtwoord vergeten' in het loginblokje hiernaast. Na opgave van je e-mailadres wordt er per ommegaande een nieuw wachtwoord naar je verstuurd. Deze moet nog wel geactiveerd worden. Volg hiertoe de instructies in de e-mail die je ontvangt. Pas daarna kun je met het verkregen wachtwoord inloggen. Het beste kun je het wachtwoord knippen/plakken omdat het belangrijk is dat het exact wordt overgenomen. Nadat je bent ingelogd in de website van Huismuziek, kun je je wachtwoord wijzigen in een eigen gekozen wachtwoord. Wij adviseren dit ook te doen, om het inloggen te vergemakkelijken.

Lukt het niet om in te loggen dan kan het zijn dat je e-mailadres nog niet bij ons bekend is of verouderd is. Neem in dat geval even contact op met Bureau Huismuziek via info@huismuziek.nl. Vermeld je naam én je volledige adres in de e-mail.