Zwolle


Contactpersoon Elize Assen
Fauststraat 178
7323BG Apeldoorn
Tel: 06-52303758

zwolle@huismuziek.nl
Informatie over Ensembles
Activiteiten
Beschrijving

 
 
Op woensdag 6 september begint het nieuwe speelseizoen van Huismuziek Zwolle. Huismuziek Zwolle bestaat uit een blokfluitensemble o.l.v. Susanne Gersch-Bremmers en een strijkers-/blazersensemble o.l.v. Ingrid Soeten. Elk ensemble bestaat uit ongeveer 20 spelers. De groepren repeteren eenmaal per twee weken op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in CBS De Ichtus aan de Zwarteweg 74 te Zwolle.
Bij beide ensembles is plaats voor nieuwe spelers. Vooral de instrumenten (alt)viool, dwarsfluit en hoorn zijn welkom. Interesse om een keer mee te spelen? Bespeel je een strijk- of houtblaasinstrumen, dank kun je een keer meespelen op 13 of 27 september. Helaas is er op dit moment geen plaats voor klarinettisten.
Geïnteresseerden voor het 5-stemmig blokfluitenensemble zijn welkom op 20 september of 4 oktober. Graag van te voren contact opnemen met het secretariaat via zwolle@huismuziek.nl.

Op 3 juni sloot Huismuziek Zwolle het seizoen af met een optreden in de Grote Kerk in Zwolle.

Onze jaarlijkse samenspeeldag houden we dit jaar op zaterdag 4 november 2017 in CBS De Ichtus, Zwarteweg 74 in Zwolle o.l.v. Jeroen van Lexmond.

Ook in 2018 organiseren Huismuziek Zwolle en ArtEZ Conservatorium Kamermuziek in de Steigers: in ensembleverband muziek maken onder leiding van een coach van ArtEZ Conservatorium. Deze vierde editie vindt plaats op zaterdag 7 april. De dag wordt voorafgegaan door een repetitieavond op maandag 12 maart 2018. Tijdens deze avond maakt u kennis met de andere ensembleleden, de coach en de muziek. Locatie is ArtEZ Conservatorium, Aan de Stadsmuur 88, 8011 VD Zwolle. Opgeven kan t.z.t. via de website huismuziek.nl.

Oprichtingsjaar 1973
Basiscontributie € 110,00