Zwolle


Contactpersoon Elize Assen
Fauststraat 178
7323BG Apeldoorn
Tel: 06-52303758

zwolle@huismuziek.nl
Informatie over Ensembles
Activiteiten
Beschrijving

Op woensdag 6 september startte het nieuwe speelseizoen van Huismuziek Zwolle. Huismuziek Zwolle bestaat uit een blokfluitensemble o.l.v. Susanne Gersch-Bremmers en een strijkers-/blazersensemble o.l.v. Ingrid Soeten. Elk ensemble bestaat uit ongeveer 20 spelers. De groepren repeteren eenmaal per twee weken op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in CBS De Ichtus aan de Zwarteweg 74 te Zwolle.

Bij beide ensembles is plaats voor nieuwe spelers. Vooral de instrumenten (alt)viool, dwarsfluit en hoorn zijn welkom. Interesse om een keer mee te spelen? Bespeel je een strijk- of houtblaasinstrumen, dank kun je een keer meespelen. Helaas is er op dit moment geen plaats voor klarinettisten.
Geïnteresseerden voor het 5-stemmig blokfluitenensemble kunnen contact opnemen met het secretariaat via zwolle@huismuziek.nl.
Zaterdag 4 november 2017 hield Huismuziek Zwolle de jaarlijkse Open Speeldag. Onder leiding van Jeroen van Lexmond speelden allerlei verschillende mensen en verschillende instrumenten in een goede sfeer samen.

Ook in 2018 organiseren Huismuziek Zwolle en ArtEZ Conservatorium Kamermuziek in de Steigers: in ensembleverband muziek maken onder leiding van een coach van ArtEZ Conservatorium. Deze vierde editie vindt plaats op zaterdag 7 april. De dag wordt voorafgegaan door een repetitieavond op maandag 12 maart 2018. Tijdens deze avond maakt u kennis met de andere ensembleleden, de coach en de muziek. Locatie is ArtEZ Conservatorium, Aan de Stadsmuur 88, 8011 VD Zwolle. Opgeven kan t.z.t. via de website huismuziek.nl.

Oprichtingsjaar 1973
Basiscontributie € 120,00