Adverteren bij Huismuziek?


Huismuziek heeft ruim 1700 leden en een groot relatiebestand bestaande uit cursisten, muziekdocenten, muziekscholen, culturele instellingen en professionals uit het veld. In totaal bereiken wij actief 10.000 mensen. Jouw organisatie kan meeprofiteren van onze reikwijdte. 

Bij Huismuziek kun je op drie prominente plaatsen adverteren:

Homepage www.huismuziek.nl

Huismuziek.nl wordt per maand gemiddeld ruim 18.200 keer bezocht. Je kunt een blokje (200 bij 200 pixels) reserveren op de homepagina, onder het inlogblokje. De tarieven zijn als volgt:
- een week: € 50
- twee weken: € 75
- drie weken: € 100
- een maand: € 150
- twee aaneengesloten maanden: € 275

Maandelijks E-news

Daarnaast kun je adverteren in het E-news dat maandelijks naar zo'n 6.300 ontvangers door heel Nederland gaat. Iedereen kan zich gratis op dit E-news abonneren. Per E-news maken wij plaats voor één (bewegende) advertentie. De kosten daarvoor zijn € 200. De afmetingen van de advertentie (in pixels) zijn:  375 b x 275 h. Dit zijn de specificaties:
- Horizontale afbeelding
- Afbeelding met of zonder tekst: PNG
- Foto’s met of zonder tekst: JPG
- In RGB kleurenprofiel
- Voor het web / als webversie opgeslagen (via bijv. Photoshop)

Het E-news verschijnt steeds op de tweede dinsdag van de maand. De deadline voor het aanleveren van advertenties is twee weken voor verschijning. Reserveer tijdig via info@huismuziek.nl

Zoekertjes (kleine advertenties)

Het is ook mogelijk om een kleine advertentie te plaatsen op deze website, een "zoekertje". Voor leden is dat gratis. Klik hier voor meer informatie. 

Neem contact op met Sabine d'Hont voor meer informatie over adverteren: 026-8450788 of info@huismuziek.nl.