Adverteren bij Huismuziek?


Huismuziek heeft ruim 1500 leden en een groot relatiebestand bestaande uit cursisten, muziekdocenten, muziekscholen, culturele instellingen en professionals uit het veld. In totaal bereiken wij actief 10.000 mensen. Jouw organisatie kan meeprofiteren van onze reikwijdte. 

Bij Huismuziek kun je op twee prominente plaatsen adverteren:

Homepage www.huismuziek.nl
Huismuziek.nl wordt per maand gemiddeld ruim 18.200 keer bezocht. Je kunt een blokje (200 bij 200 pixels) reserveren op de homepagina, onder het inlogblokje. De tarieven zijn als volgt:
- een week: € 50
- twee weken: € 75
- drie weken: € 100
- een maand: € 150
- twee aaneengesloten maanden: € 275

Nieuwsbrief Huismuziek
Daarnaast kun je adverteren in onze nieuwsbrief die maandelijks naar ruim 7300 muziekliefhebbers in heel Nederland wordt verzonden. Iedereen kan zich gratis op de nieuwsbrief abonneren. Per editie maken wij plaats voor één (bewegende) advertentie. De kosten daarvoor zijn € 200.  De nieuwsbrief verschijnt elke derde donderdag van de maand en wordt ook op onze socialmediakanalen gepublicieerd. De deadline voor het aanleveren van advertenties is steeds de tweede donderdag van elke maand. Reserveer tijdig via info@huismuziek.nl
Dit zijn de specificaties:
- Horizontale afbeelding met of zonder tekst als JPEG, JPG of PGN bestand.
- De afmetingen van de advertentie (in pixels) zijn: 1000 b x 300 h. Een groter beeld aanleveren kan, als het maar een liggend beeld is.
- Een link opgeven waarnaar de advertentie moet doorlinken.

Zoekertjes (kleine advertenties)
Het is ook mogelijk om een kleine advertentie te plaatsen op deze website, een "zoekertje", met of zonder foto. Voor leden is dat gratis. De advertentie blijft twee maanden staan. Wij plaatsen in deze rubriek geen commerciële advertenties.  Klik hier voor meer informatie. 

Neem contact op met Sabine d'Hont voor meer informatie over adverteren: 026-8450788 of info@huismuziek.nl.