Algemene informatie


Als je lid bent van Huismuziek ...

Dan heb je vanzelfsprekend de rechten zoals je elders op de website kunt vinden, zoals onder meer het lenen van bladmuziek uit onze bibliotheek tegen verzendkosten en korting op een instrumentenverzekering van Zicht B.V. (Zuidstaete).

Maar er is meer ... zo hebben onze leden kosteloos toegang tot de vind-een-medemuzikant.nl, de docentenbank en alle Huismuziekbijlagen.

Ben je lid van Huismuziek maar kun je niet inloggen?

Als wij je e-mailadres geregistreerd hebben, maar je weet je wachtwoord niet (meer), ga dan als volgt te werk:

  • klik op de link wachtwoord vergeten? in het login-venster rechts
  • geef je e-mailadres op
  • er wordt nu, mits je e-mailadres in ons bestand voorkomt, onmiddellijk een wachtwoord gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Komt je e-mailadres nog niet in ons bestand voor, stuurt u dan even een e-mail naar info@huismuziek.nl met je naam en adresgegevens en het verzoek om in te kunnen loggen. 
Je  ontvangt vervolgens per e-mail een wachtwoord en nadere uitleg.

Ben je nog geen lid van Huismuziek ?

Je kunt je hier online aanmelden. Als je je online aanmeldt en daarbij je e-mailadres opgeeft, krijg je onmiddellijk een wachtwoord toegestuurd.
Onder menu-optie Lid worden vind je een overzicht van de verschillende lidmaatschapsvormen.

 

NB Het lidmaatschap van Huismuziek loopt in principe tot en met 31 december. Een eventuele opzegging voor het volgend kalenderjaar moet vóór 1 november binnen zijn. Klik hier voor meer informatie.