musiceren via Jamulus


Sinds begin dit jaar is het muziekleven flink veranderd. De pandemie heeft het samen musiceren moeilijker gemaakt. Het gratis programma Jamulus is een alternatief om tóch te kunnen samenspelen, gewoon vanuit je eigen huis. Inmiddels hebben al heel wat musici hun weg gevonden in Jamulus. De Jamulusworkshops zijn van start gegaan en het aanbod is uitgebreid! Huismuziek heeft inmiddels een eigen privéserver op Jamulus. Je kunt daar een ruimte reserveren, de kosten zijn 5 euro voor 2 uur, 7 euro voor 3 uur en 9 euro voor 4 uur. Opgeven via e-mail. Krijg je Jamulus nog niet goed geïnstalleerd? Wij kunnen je in contact brengen met iemand die je kan helpen. Zoek je medemusici? Maak dan gebruik van ons prikbord op Padlet! Klik hier voor een toelichting. Wil je gecoacht worden door een docent? Wij kunnen je die aanreiken.

ONLINE WORKSHOPS via Jamulus
Bekijk hier
alle toelichtingen en schrijf je in via de inschrijfbuttons. Je moet even doorscrollen op de pagina want het aanbod is groot. Als je op onderstaande data klikt kom je direct op het inschrijfformulier.

O.l.v. Monique Lansdorp
Wereldmuziek voor instrumentalisten 5,  25 april 2021
Wereldmuziek voor instrumentalisten 6,  2 mei 2021
Wereldmuziek voor instrumentalisten 7,  16 mei 2021
Rondje Europa, wereldmuziek voor gevorderden, 21 april en 12 mei 2021

O.l.v. Jurriaan Grootes
Koorklassiekers 4,  24 april  2021
Koorklassiekers 5 , 1 mei 2021
Koorklassiekers 6,  15 mei 2021
Italiaanse madrigalen, 16 en 23 april 2021

O.l.v. Tara Kumar
Samenspelen: Goed speelbare muziek 2, 20 april 2021
Samenspelen: Goed speelbare muziek 3, 11 mei 2021
Als workshops vol zijn kun je ons een e-mail sturen als je op de wachtlijst wilt.   

Huismuziek heeft twee webinars aangeboden over het gebruik van Jamulus die je op verzoek kunt terugzien. Stuur ons een e-mail met vermelding welk webinar je wilt terugzien. De kosten zijn: 10 euro voor derden en 5 euro voor Huismuziekleden. Je ontvangt van ons een betaalverzoek en vervolgens de link. Klik hier voor het overzicht van wat je nodig hebt om te starten met Jamulus.

Webinar 1 (27-11-2020)
Wil je weten wat Jamulus is, waarom het met Jamulus wél lukt om gelijk te spelen, wat je ervoor nodig hebt om het te kunnen gebruiken en waar de belangrijkste knoppen voor dienen? Naast uitleg en handige tips is er ook ruimte om vragen te stellen.
Webinar 2 (3-2-2021)
Speciaal voor wie nog tegen moeilijkheden aanloopt bij het gebruik van het programma.
Op de website van docent David Jorritsma staat ook veel informatie over de instellingen van het programma Jamulus en over het samenspelen via Jamulus.