musiceren via Jamulus


Covid-19 heeft het muziekleven flink veranderd. We hebben veel online gedaan en we willen dat deels blijven doen. Het gratis programma Jamulus is een alternatief om tóch te kunnen samenspelen, vanuit je eigen huis. Huismuziek heeft een eigen privéserver op Jamulus. Je kunt daar een ruimte reserveren, de kosten zijn 5 euro voor 2 uur, 7 euro voor 3 uur en 9 euro voor 4 uur. Opgeven via e-mail. Krijg je Jamulus nog niet goed geïnstalleerd? Wij kunnen je in contact brengen met iemand die je kan helpen. Zoek je medemusici? Maak dan gebruik van ons prikbord op Padlet! Klik hier voor een toelichting. Wil je gecoacht worden door een docent? Wij kunnen je die aanreiken.

Huismuziek heeft twee webinars aangeboden over het gebruik van Jamulus die je op verzoek kunt terugzien. Stuur ons een e-mail met vermelding welk webinar je wilt terugzien. De kosten zijn: 10 euro voor derden en 5 euro voor Huismuziekleden. Je ontvangt van ons een betaalverzoek en vervolgens de link. Klik hier voor het overzicht van wat je nodig hebt om te starten met Jamulus.

Webinar 1 (27-11-2020)
Wil je weten wat Jamulus is, waarom het met Jamulus wél lukt om gelijk te spelen, wat je ervoor nodig hebt om het te kunnen gebruiken en waar de belangrijkste knoppen voor dienen? Naast uitleg en handige tips is er ook ruimte om vragen te stellen.
Webinar 2 (3-2-2021)
Speciaal voor wie nog tegen moeilijkheden aanloopt bij het gebruik van het programma.
Op de website van docent David Jorritsma staat ook veel informatie over de instellingen van het programma Jamulus en over het samenspelen via Jamulus.