Zoekertjes


Deze advertentierubriek is bedoeld voor vraag en aanbod op muziekgebied. Commerciële advertenties worden geweigerd. De advertenties zijn gratis voor leden van Huismuziek. Anderen betalen per advertentie: € 15,00 zonder foto en € 20,00 met foto. Opgave uitsluitend via info@huismuziek.nl. In de tekst moet een telefoonnummer en/of e-mailadres staan. Niet-leden dienen hun postadres op te geven en ontvangen per post een factuur. De advertentie blijft 2 maanden na plaatsing op de website staan en wordt daarna automatisch verwijderd. Bureau Huismuziek behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren, of de tekst te redigeren of in te korten. 

Datum Omschrijving Afbeelding
19-04-2018 VLEUGEL te koopIbach vleugel voor € 3900,00 te koop. Deze kleine vleugel heeft een warme klank en een charmante jarendertiguitstraling.
Het binnenwerk is in 2009 door Frank Hollander geheel vernieuwd. Sindsdien heeft hij in een constant verwarmde ruimte gestaan en is halfjaarlijks gestemd.


 Tel. 004915229584550
E-mail s.p.schijf@gmail.com


Klik voor vergroting
17-04-2018 VIRGINAAL TE KOOP

Het is een bouwpakket van Zuckermann en in 1980 in elkaar gezet door Edwin Beunk in Enschedé. Prijs nader overeen te komen, indicatie € 1.500.E-mail anke.huisman@live.nl


Klik voor vergroting
17-04-2018 GAMBIST gezocht voor ensemble in Haarlem

PASSIE  voor Renaissance!

Broken consort (momenteel twee blokfluitisten en gambist) zoekt uitbreiding met tenor/ basgamba. Bespelers van Renaissanceblokfluiten, andere gamba’s en zink etc. ook van harte welkom.
Repetities op de donderdagochtend, data in overleg, locatie Haarlem. Gratis en ruim parkeren, goed openbaar vervoer.
Kosten afhankelijk van ledenaantal, bij 4 leden € 25 per persoon , repetitie duurt anderhalf uur.
Niveau: je kunt zelfstandig een partij instuderen, wisselen van sleutel, oktaveren, je hebt enige kennis van akkoorden en kunt ook hier en daar vlugge versieringen spelen.
Docente Barbara Karst vult indien nodig een blokfluitpartij in of begeleidt op de basgamba.

 

 E-mail a.b.karst@online.nl
01-03-2018 PRACHTIGE BLOKFLUIT te KOOP!

Voor een collega verkoop ik een prachtige blokfluit:
-Coolsma Barok Altblokfluit in F naar P. Bressan (Oxford), stemming A=415 Hz, gemaakt van Europees buxus met kunstivoren ringen
Vraagprijs: € 2.000,00
E-mail smommertz@hotmail.com


Klik voor vergroting
28-02-2018 Symfonieorkest OVIO plaats voor ALTVIOOL, KLARINET, FAGOT

Bij het OVIO (amateur-symfonieorkest) is plaats voor altviolisten, een klarinettist en een fagottist. Het orkest o.l.v. dirigent Michiel van Vliet repeteert elke maandagavond van 19.45 uur – 22.15 uur in het Amsterdams Lyceum in Amsterdam. Het orkest geeft twee keer per jaar een concert en in dat kader een try-out in een verzorgingshuis. Belangstelling? Meer informatie bij de voorzitter, Famke Schiff. Kijk ook op de website.E-mail f.schiff@versatel.nl