Zoekertjes


Deze advertentierubriek is bedoeld voor vraag en aanbod op muziekgebied. Commerciële advertenties worden geweigerd. De advertenties zijn gratis voor leden van Huismuziek. Anderen betalen per advertentie: € 15,00 zonder foto en € 20,00 met foto. Opgave uitsluitend via info@huismuziek.nl. In de tekst moet een telefoonnummer en/of e-mailadres staan. Niet-leden dienen hun postadres op te geven en ontvangen per post een factuur. De advertentie blijft 2 maanden na plaatsing op de website staan en wordt daarna automatisch verwijderd. Bureau Huismuziek behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren, of de tekst te redigeren of in te korten. 

Datum Omschrijving Afbeelding
29-10-2019 PIANOFORTE te koop

Pianoforte Anton Walter naar model 1805. Uitgevoerd in Walnoot fineer, traditionele schellak “French Polish” met messing voeten en vergulde elementen. 5,5 octaaf FF/c4. Voorzien van Una Corda, Moderator en Sustaining knee levers, in opdracht gebouwd door Paul McNulty in juni 2014. In nieuwstaat, met pianobank in identieke fineer-afwerking en een zeer solide transportverpakking. Met certificaat van Paul McNulty. Voor verdere informatie kunt u een email sturen.

 E-mail fj.dijkman@chello.nl


Klik voor vergroting
08-10-2019 VIOOL te koop

Franse handwerkviool, ca. 1890 vervaardigd te Mirecourt, met een heldere, direct aansprekende toon. Vraagprijs tevens taxatiewaarde: 6.000 euro. Ook een strijkstok, gemerkt A. Dörfler ter waarde van 500 euro. Beide in onberispelijke staat. Recente taxatierapporten ter inzage. Neem contact op voor nadere info.

 

 Tel. 06-24682206
E-mail jacfmvanveen@gmail.com


Klik voor vergroting