Nijmegen


Contactpersoon Wies Andriessen
Witsenburgselaan 63
6524TG Nijmegen
Tel: 020-3237322

nijmegen@huismuziek.nl
Informatie over Ensembles
Activiteiten
Beschrijving

Een korte kennismaking … 


In Huismuziek Nijmegen en omstreken wordt muziek gemaakt in huiselijke sfeer. Wij zijn amateurs en spelen met elkaar omdat wij daar plezier in hebben. Onder deskundige leiding proberen wij ons spel voortdurend te verbeteren. 
Wij hebben twee speelgroepen voor diverse instrumenten en twee blokfluitgroepen. Elke groep (12 tot 20 leden) speelt 14 x per jaar op een vaste avond, eens in de twee weken. We sluiten het muzikale jaar af medio- eind april, met een eindpresentatie voor alle vier speelgroepen deelnemen. 
Daarnaast is het mogelijk in een van de kleinere ensemble te spelen. De vereniging wil graag degenen, die daarin geïnteresseerd zijn, met elkaar in contact brengen, en biedt tevens de mogelijkheid om advies in te wnnen van de speelleiding.
In februari 2013 is voor de eerste keer een Ensemblemiddag georganiseerd, waarop een gevarieerd programma te horen was door negen ensembles. De animo voor een herhaling is groot gebleken en er komt dan ook op 11 mei 2014 een volgende Ensemblemiddag.
Speel je een instrument en zoek je een mogelijkheid om met anderen samen te spelen, dan ben je van harte welkom. Je kunt als kennismaking 2x kosteloos meespelen.
Voor meer informatie: Wies Andriessen (secretaris), tel. 024-3237322, nijmegen@huismuziek.nl 
Gegevens over onze vier ensembles vind je hieronder.

Klik hier voor de ledenbrief 2013-2014  
Oprichtingsjaar 1986