Zwolle


Contactpersoon Elize Assen
Fauststraat 178
7323BG Apeldoorn
Tel: 06-52303758

zwolle@huismuziek.nl
Informatie over Ensembles
Activiteiten
Beschrijving

Huismuziek Zwolle bestaat uit twee ensembles: een blokfluitensemble en een blazers-strijkersensemble. Ieder ensemble speelt om de woensdag in Basisschool De Ichtus aan de Zwarteweg 74 te Zwolle. Wilt u een keer meedoen? U kunt contact opnemen met Elize Assen (contactgegevens boven aan deze pagina).

Op 1 april 2017 organiseren wij samen met ArtEZ conservatorium voor de derde keer Kamermuziek in de Steigers. Deze dag is bij uitstek geschikt om in een ontspannen sfeer samen muziek te maken in een klein ensemble. Studenten van het conservatorium treden op als dirigenten/coaches van de ensembles. Zij worden daarbij begeleid door hun docent. Musici en zangers met het niveau van minimaal twee jaar les kunnen zich tot en met 1 februari 2017 aanmelden via deze link:

De dag wordt voorafgegaan door een (verplichte) oefenavond op maandag 13 maart van 18.30 tot 21.00 uur. Deze avond is bedoeld om kennis te maken met de coach, met de andere spelers en met de muziek.
Zowel de dag op 1 april als de oefenavond vinden plaats in het ArtEZ Conservatorium, aan de Stadsmuur 88, 8011 VD Zwolle.
Aarzel niet om u op te geven voor deze leerzame en gezellige dag!

Onze samenspeeldag houden we dit jaar op zaterdag 4 november 2017. Zet dit vast in uw agenda. Nadere informatie over de locatie en programma volgt. 
 
 
Oprichtingsjaar 1973
Basiscontributie € 110,00