Overige bestuursleden Koos van Kampen

Na een werkzaam leven als schoolleider en leraar geschiedenis in het voortgezet onderwijs heb ik vanaf het begin van mijn pensioentijd het musiceren weer opgepakt. Ik speelde al jaren dwarsfluit, maar daar kwam enkele jaren geleden de blokfluit bij. Met dat laatste instrument had ik al tijdens mijn onderwijzersopleiding kennis gemaakt. Huismuziek biedt mij de mogelijkheid om een blokfluit te bouwen en met anderen samen te spelen. Het is zinvol om als bestuurslid mee te denken over de organisatie en de toekomst van Huismuziek. Vanwege het komende zeventigjarige jubileum heb ik me verdiept in de geschiedenis van de vereniging en lever ik een bijdrage aan de jubileumbundel.


 Kees Konings

Al vanaf 1984 ben ik lid van huismuziek. In het verleden heb ik veel cursussen bij Huismuziek gevolgd, meestal samen met het ensemble waarmee ik op dat moment speelde. Ik speel bijna mijn hele leven blokfluit, met een uitstapje naar de klarinet. Sinds 2000 speel ik met veel plezier in Blokfluitkwartet Capriola. Een groot deel van mijn werkzame leven heb ik in universiteitsbibliotheken gewerkt, de laatste tien jaar in de bibliotheek van de Universiteit Leiden als MT lid en plaatsvervangend bibliothecaris. Na mijn pensioen ben ik weer les gaan nemen en dat bevalt me heel goed. Met veel plezier volg ik de webinars van Huismuziek. In het bestuur heb ik me tot nu toe voornamelijk bezig gehouden met de digitale bibliotheek.


 Heleen Drijver

Naast mijn werkzame leven als preventiewerker en opleider in de geestelijke gezondheidszorg houd ik mij heel graag bezig met muziek. Ik speel piano en zing al vele jaren in het Velper Bach Ensemble. Daarnaast doe ik hier en daar koorprojecten, scratches en uiteraard zo af en toe een cursus van Huismuziek. Een paar jaar geleden heb ik me aangemeld als vrijwilliger voor Huismuziek, met name meedenken en doen in de PR. En dan komt van het een het ander.....nu dus ook bestuurslid.