Krimpenerwaard


Contactpersoon Sandra van Houdt
Akkerwinde 1
2923GA Krimpen Aan Den Ijssel
Tel: 0180-467539

krimpenerwaard@huismuziek.nl
Website http://www.huismuziekkrimpenerwaard.webs.com
Informatie over Ensembles
Activiteiten
Beschrijving
Na een opstartfase van 2 jaar onder de vlag van Huismuziek Groot Rotterdam is besloten vanaf september 2009 als zelfstandige afdeling verder te gaan. Krimpenerwaard is een dynamische afdeling en bruist van de nieuwe ideeën.
Sinds de oprichting hebben we een gemengde speelgroep bij Huismuziek Krimpenerwaard. Iedereen van jong tot en met oud, beginnend tot en met gevorderd is welkom bij de tweewekelijkse repetities.
Maar zo is er vanaf 2009 de mogelijkheid om binnen een ensemble muziek te maken. Een ensemble repeteert zelfstandig, maar kan gebruik maken van de voordelen van de vereniging.
Maar Huismuziek Krimpenerwaard organiseert daarnaast extra activiteiten voor zowel leden als niet-leden. Sinds 2011 organiseren we het voorjaarsproject dat plaats vindt in de periode januari tot en met maart. Het project wordt afgesloten met een uitvoering voor publiek en heeft elk jaar een ander thema. Sinds 2013 organiseert Huismuziek Krimpenerwaard de GROTE DAG voor kleine ensembles op een zaterdag in het voorjaar.

Reden om eens een kijkje te komen nemen bij Huismuziek Krimpenerwaard. Bekijk daarom onze website of neem contact met ons op. We heten je van harte welkom!

Oprichtingsjaar 2009
Basiscontributie € 20,00