203060 - Schatkist wereldmuziek: Oekraïnse liederen   GEANNULEERD
Soort cursus Wereldmuziek en Music Mix weekenden
Bestemd voor zangers SATB
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Data 21 maart 2020 t/m 22 maart 2020
Tijd (-en) Aanvang workshops zaterdag 11.00 uur. Welkom vanaf 9.30 uur met koffie/thee. Zondag om 15.30 uur eindpresentatie van alle groepen. Einde zondag om 17.00 uur.
Locatie Buitengoed Fredeshiem, Steenwijk-De Bult
Docent(-en) Tatiana Lina
Prijs Derden: € 230,00 / Leden: € 210,00 / T/m 30 jaar: € 105,00
Toeslag éénpersoonskamer: € 35,00
Korting bij overnachting en ontbijt elders: € 25,00
N.B.: De prijs is inclusief volpension. Lees s.v.p. de toelichting bij de locatie. N.B. Als je in seizoen 2019-20 meedoet aan twee Music Mix weekends dan krijg je 20 euro korting. Vul in bij opmerkingen op het inschrijfformulier als je hiervan gebruik wilt maken. De korting kennen wij na inschrijving toe. Je ontvangt daarvan een bevestiging.
Max. aantal deelnemers30
Uiterste inschrijfdatum19 maart 2020   

GEANNULEERD WEGENS HET CORONAVIRUS!
Oekraïne zonder muziek, dat is ondenkbaar! De meerstemmige zangcultuur van Oekraïne heeft een lange en rijke traditie die tot op de dag van vandaag voortleeft.
Oekraïense volksliederen zijn van grote waarde voor de natie. De liederen worden als een schat vereerd en zorgvuldig bewaard. De verschillende regio’s van Oekraïne bieden een enorme variëteit aan ritmes en melodieën. De lyrische, vrolijke en harmonieuze liederen zijn heerlijk om te zingen.
We zullen traditionele, profane en spirituele Oekraïense liederen zingen.
Prachtige melodieën en harmonieën zorgen voor veel zangplezier. De toegankelijke en toch rijke arrangementen zijn een mooie toevoeging aan elk koorrepertoire.
Laat je verrassen en inspireren door de betoverende klanken van de Oekraïense zangtraditie!

Klik hier voor de link naar het evenement op Facebook van deze workshop... meer informatie

Reacties van cursisten

'Geweldig! Tatiana is een prachtmens! Ze was inspirerend, enthousiast, gestructureerd. Het repertoire zat er voldoende in aan het eind van de cursus en ze kwam met goede tips'.

'Zoals altijd: Tatiana is een dijk van een docente, inspirerend, helder in haar begeleiding, geduldig, met fris enthousiasme en altijd leuke aanvullende info over de muziek'.

'Heel erg goed. Zeer enthousiast en gedreven. Bijzonder goede dirigent'.

 

tatiana lina
Tatiana Lina

Tatiana Lina is in Rusland geboren en kreeg haar theater- en muziekopleiding in St. Petersburg. In 1992 kwam Tatiana als actrice naar Nederland voor een theaterproject. Vanaf die tijd woont ze in Amsterdam en is ze werkzaam als professioneel actrice, zangeres, componist en muziek- en theaterdocent. In 1996 richtte ze samen met drie andere actrices het a capella kwartet Rusalki op waarvoor ze meer dan 100 arrangementen maakte van de traditionele liederen uit verschillende landen. Tatiana geeft veel zangworkshops en dirigeert twee koren: de Amsterdamse vocale groep Angels en het Wereldkoor Haarlem. Ter ondersteuning van haar snel groeiende nieuwe carrière studeerde Tatiana van 2011 tot 2014 koordirectie (klassieke en lichte muziek). Ze blijft zich verdiepen in de traditionele muziek en maakt haar eigen studiereizen naar verschillende landen op zoek naar meer kennis over polyfonische zang. Voor meer informatie klik hier.

Misschien vind je deze cursussen ook interessant: