Cursus


204150 - Kamermuziek in de steigers! Zwolle   GEANNULEERD
Soort cursus Kamermuziek
Bestemd voor Instrumentalisten die minstens twee jaar les hebben gehad.
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Data 18 april 2020
Tijd (-en) 10.00-17.00 uur
Locatie ArtEZ Conservatorium Zwolle, Zwolle
Docent(-en)
Prijs Derden: € 30,00 / Leden: € 30,00 / T/m 30 jaar: € 10,00
Max. aantal deelnemers60
Uiterste inschrijfdatum31 januari 2020   

GEANNULEERD WEGENS HET CORONAVIRUS!
Muziek maken is heerlijk! Je hebt les, wordt gaandeweg beter en gaat in een orkest spelen of zingen in een koor. Elke week kijk je uit naar de volgende repetitie, want in je eentje op de zolderkamer klinken de partijen altijd minder mooi.

Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is kamermuziek misschien iets voor jou! Duetten, trio’s en kwartetten zijn makkelijker bij elkaar te brengen dan een orkest. Bovendien is musiceren in een klein gezelschap ontzettend leuk en leerzaam.

Wil jij kamermuziek voor een zacht prijsje uitproberen of ben je beginnend kamermusicus en wil je meer leren? Huismuziek organiseert voor de vijfde keer een kamermuziekdag in Zwolle... meer informatie

Reacties van cursisten

'Het is iedere keer weer een verrassing. We hadden leuke coaches en leuke medespelers'

De sfeer vond ik net als vorig jaar, goed en ontspannen. Het is een prettige en mooie locatie en de docenten en begeleidende studenten zijn altijd prettig in de omgang.

klarinettist en fagottist
Misschien vind je deze cursussen ook interessant:
Strijkkwartetdag Strijkkwartetdag

Strijkkwartet spelen is misschien wel de ultieme vorm van musiceren! Als je nog betrekkelijk kort een strijkinstrument speelt, kijk je waarschijnlijk reikhalzend uit naar het moment dat je kunt gaan samenspelen. Als je al ervaring met kwartetspelen hebt, zoek je wellicht naar coaching of tips om als kwartet verder te komen. De strijkkwartetdagen die door docente Miranda Rademaker worden gegeven, staan open voor individuele spelers en bestaande strijkkwartetten... lees meer

Locatie: De Kom, Nieuwegein

Datum: 25 september 2020