204150 - Kamermuziek in de steigers! Zwolle   GEANNULEERD
Soort cursus Kamermuziek
Bestemd voor Instrumentalisten die minstens twee jaar les hebben gehad.
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Datum 18 april 2020
Tijd (-en) 10.00-17.00 uur
Locatie ArtEZ Conservatorium Zwolle, Zwolle
Docent(-en)
Prijs Derden: € 30,00 / Leden: € 30,00 / T/m 30 jaar: € 10,00
Max. aantal deelnemers60
Uiterste inschrijfdatum31 januari 2020   

GEANNULEERD WEGENS HET CORONAVIRUS!
Muziek maken is heerlijk! Je hebt les, wordt gaandeweg beter en gaat in een orkest spelen of zingen in een koor. Elke week kijk je uit naar de volgende repetitie, want in je eentje op de zolderkamer klinken de partijen altijd minder mooi.

Klinkt dit je bekend in de oren? Dan is kamermuziek misschien iets voor jou! Duetten, trio’s en kwartetten zijn makkelijker bij elkaar te brengen dan een orkest. Bovendien is musiceren in een klein gezelschap ontzettend leuk en leerzaam.

Wil jij kamermuziek voor een zacht prijsje uitproberen of ben je beginnend kamermusicus en wil je meer leren? Huismuziek organiseert voor de vijfde keer een kamermuziekdag in Zwolle. Je kunt je individueel of in ensembleverband opgeven. Op maandag 30 maart 2020 is een (verplichte) repetitieavond van 18.30 tot 21.00 uur. Tijdens de repetitieavond maak je kennis met de coaches, de muziek en, voor zover nodig, de andere leden van jouw ensemble... meer informatie

Reacties van cursisten

'Het is iedere keer weer een verrassing. We hadden leuke coaches en leuke medespelers'

De sfeer vond ik net als vorig jaar, goed en ontspannen. Het is een prettige en mooie locatie en de docenten en begeleidende studenten zijn altijd prettig in de omgang.

klarinettist en fagottist
Misschien vind je deze cursussen ook interessant: