Cursus


199320 - Akoestische gitaarbouw
Soort cursus Instrumentenbouwcursus
Bestemd voor Ervaring met houtbewerking en instrumentenbouw is niet noodzakelijk, maar handigheid in houtbewerking en tijd en doorzettingsvermogen zijn wel vereist.
Niveau ♪ t/m ♪♪♪♪
Data
Tijd (-en) 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie Stichting Houtclub Ede, Ede
Docent(-en) Francesco Leicher, Jan van Cappelle, Maarten Borstrok
Prijs Derden: € 570,00 / Leden: € 470,00 / T/m 30 jaar: € 235,00
N.B.: Cursusprijs is exclusief materialen. Ben je 30 jaar of jonger ├łN lid van Bouwerskontakt? Dan krijg je 50% korting op de ledenprijs. Korting wordt toegekend na toezending (per e-mail of post) van een identiteitsbewijs met geboortedatum. De korting geldt als je op het moment van inschrijven 30 of jonger bent.
Max. aantal deelnemers15
Uiterste inschrijfdatum13 december 2019   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

In januari 2019 begint de nieuwe cursus, 10 lesdagen van januari tot december. De laatste lesdag is tevens een introductiedag voor deelnemers aan de volgende cursus die in januari 2020 begint.

Onder begeleiding van drie docenten werk je intensief aan de bouw van een klassieke, flamenco, Panormo (romantische) of steelstring gitaar. Het instrument wordt op traditionele manier gemaakt met behulp van handgereedschap en zelfgemaakte mallen. Tijdens de lessen is het ontwikkelen van je vaardigheden een belangrijk doel. Ervaring is niet noodzakelijk, handigheid in houtbewerking, tijd en doorzettingsvermogen wel. Je kunt rekenen op gemiddeld twintig tot vijfentwintig uur huiswerk per les. We bouwen aan de hand van een gedetailleerde bouwtekening en een cursusbeschrijving... meer informatie

Gitaarblad diktemeter IMG_3105-gitaar-rozetten-snijden-bijgewerkt
Bouwcursus ja