Cursus


18933 - Bouwen van een blokfluit of een traverso
Soort cursus Instrumentenbouwcursus
Bestemd voor
Iedereen die een blokfluit wil bouwen. Men moet bekend zijn met het spelen van de blokfluit en met de theorie en praktijk van de muziek, zoals het lezen van noten... meer informatie
Niveau ♪ t/m ♪♪♪♪
Data 01 mei 2019 t/m 31 december 2019
Tijd (-en) in overleg!
Locatie bij de docent thuis in Alphen aan den Rijn,
Docent(-en) Jan Bouterse
Prijs
(onder voorbehoud van prijsstijgingen, zie alg. voorwaarden)
Derden: € 600,00 / Leden: € 475,00 / T/m 30 jaar: € 237,50
N.B.: De kosten voor materiaal (€ 50 tot € 100 per instrument) en cursusboek (€ 45 of € 55 inclusief verzendkosten) zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. Ben je 30 jaar of jonger ├łN lid van Bouwerskontakt? Dan krijg je 50% korting op de ledenprijs. Korting wordt toegekend na toezending (per e-mail of post) van een identiteitsbewijs met geboortedatum. De korting geldt als je op het moment van inschrijven 30 of jonger bent.
Max. aantal deelnemers20
Uiterste inschrijfdatum31 december 2019   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

Individuele cursus waarbij de cursist onder persoonlijke leiding van de docent Jan Bouterse een blokfluit (sopraan of alt) of een traverso bouwt. Er kan in overleg met de cursusleider gekozen worden uit verschillende modellen in A=440 Hz of A=415 Hz.

De cursus wordt gegeven bij de cursusleider thuis, in zijn werkplaats in Alphen aan den Rijn.

De cursus duurt 6 tot 8 dagdelen van ca. 5 uur elk, op doordeweekse dagen of op zaterdagen, data vast te stellen op afspraak.

De cursist moet muzikale kennis hebben, waarbij ervaring hebben met het spelen van instrument; ervaring met houtdraaien en of het maken van andere muziekinstrumenten strekt tot aanbeveling. De cursist moet enige basisgereedschappen zelf aanschaffen (schuifmaat, liniaal, set sleutelvijlen, etc... meer informatie

P1000507-Jan-traverso-Wijne
Jan Bouterse

Jan Bouterse is blokfluitbouwer en heeft tal van publicaties op zijn naam staan. Voor meer informatie verwijzen we graag naar zijn website.

Bouwcursus ja