Cursus


18204 - Musiceren met kerst   GEANNULEERD
Soort cursus Bijzondere cursussen
Bestemd voor instrumentalisten (maximaal 2 pianisten) en zangers.
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Data 22 december 2018 t/m 27 december 2018
Tijd (-en) Aanvang zaterdag om 16.00 uur, einde donderdag om 10.00 uur.
Locatie Eigentijdserf, Westelbeers
Docent(-en) Reinout Godschalk, Hanny Geerlings
Prijs
(onder voorbehoud van prijsstijgingen, zie alg. voorwaarden)
Derden: € 860,00 / Leden: € 820,00 / T/m 30 jaar: € 410,00
Toeslag éénpersoonskamer: € 75,00
Korting bij overnachting en ontbijt elders: € 185,00
N.B.: de prijs is inclusief volpension.
Max. aantal deelnemers30
Uiterste inschrijfdatum31 oktober 2018   

VOL VOOR PIANO! ‘Een kerstcruise, maar dan in de bossen van Brabant,’ zo werd deze kerstweek getypeerd door een cursist. De kerstweek is de ontspannen jaarafsluiting van Huismuziek. Er is muzikaal voor ieder wat wils maar daarnaast is er ook ruimte voor een goed gesprek, lekker eten, een wandeling of een puzzel. Instrumentalisten musiceren in een instrumentaal ensemble, zangers in een vocaal ensemble. We pakken grote en kleine klassieke werken aan, maar ook lichte muziek komt aan bod. De docenten arrangeren de muziek voor de voorhanden zijnde bezetting. Naast de vocale en instrumentale ensembles krijgen alle deelnemers gelegenheid te zingen en als er voldoende blokfluitisten zijn vormen we een blokfluitensemble... meer informatie

kerst lichtjes groepje violisten
Reinout Godschalk

Reinout Godschalk studeerde schoolmuziek, koordirectie en elektrotechniek. Hij gaf voor Huismuziek jarenlang de jongerenweken en ook veel andere cursussen. Als vormgever en regisseur maakt hij zijn eigen muziektheaterproducties, onder meer zeven musicals voor groep 8. Momenteel werkt hij als pianodocent, koor- en orkestdirigent, arrangeur en theatermaker.

Hanny Geerlings

Hanny Geerlings studeerde aan het conservatroium blokfluit, bijvak piano en zang. Zij heeft een privépraktijk en is dirigent van blokfluitensembles (HM Groningen) en koordirigent. Matthäus Project Haren: iedereen kan leren de Matthäus Passion te zingen. Sinds 1997 lid van het NNCK (koor van het NNO). Hanny ontwikkelt cursussen en workshops, ook voor bedrijven en instellingen. Initiatiefnemer en organisator van de Noordelijke Blokfluit Band Dag (2011 en 2012 in Haren Gn) en van het Matthäus Project Haren (iedere maand een zaterdag, sinds februari 2012). Kijk hier voor meer informatie. Hanny is bestuurslid van Huismuziek Nederland en voorzitter van Huismuziek Groningen.