Cursus


215120 - PUUR PARTITUUR – lessen in componeren
Soort cursus Bijzondere cursussen
Bestemd voor
iedereen die wil leren componeren of daar verder mee wil komen. Je moet over een basiskennis van muziekleer beschikken en vertrouwd zijn met muzieknotatie... meer informatie
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪♪
Docent(-en) Wilko Brouwers
Prijs Derden: € 120,00 / Leden: € 100,00 / T/m 30 jaar: € 50,00 (max. 0 plaatsen).
N.B.: Dit zijn de prijzen voor het korte traject. Het lange traject kost 200 euro voor derden en 180 euro voor cursusleden van Huismuziek en 90 euro t/m 30 jaar.
Uiterste inschrijfdatum31 december 2021   Schrijf je in voor deze cursus

Schrijf je wel eens muziek, zou je je improvisaties willen opschrijven of een poging tot componeren willen wagen? In PUUR PARTITUUR biedt componist Wilko Brouwers lessen in componeren aan in de vorm van trajecten, waaruit je kunt kiezen.
Doe mee aan het inleidende webinar op 14 april om 20.00 uur. Schrijf je hier in.

Elk traject heeft een eigen muzikale invalshoek. Je volgt een stapsgewijze werkwijze en krijg je per stap instructie en feedback. Je kunt per traject kiezen uit een korte of langere versie. De prijs voor een kort traject is 80 euro (cursusleden) en 100 euro (derden). Je krijgt dan 5 keer instructie en feedback van de docent... meer informatie

componeren
Wilko Brouwers

Wilko Brouwers is koordirigent, componist en muziekpedagoog. Hij dirigeert het Strijps Kamerkoor in Eindhoven en de Gregoriaanse Kring Utrecht. Hij was tot voor kort docent gregoriaans op het jaarlijkse Sacred Music Colloquium in de Verenigde Staten en hoofd van de koordirectieopleidingen aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Momenteel richt hij zich vooral op koordirectie en componeren. Voor meer informatie kijk op zijn website.