Cursus


14318 - Kamermuziek voor blazers
Soort cursus Beginners
Bestemd voor houtblazers en hoornisten
Niveau ♪♪ t/m ♪♪♪♪
Data 12 april 2014 t/m 13 april 2014
Tijd (-en) aanvang zaterdag 10.00 uur, einde zondag 17.00 uur
Locatie Eigentijdserf, Westelbeers
Docent(-en) Lars Wouters Van Den Oudenweijer, Peter Verduyn Lunel
Prijs Derden: € 300,00 / Leden: € 270,00
Toeslag éénpersoonskamer: € 15,00
N.B.: Let op: de toeslag geldt voor een eenpersoonskamer met sanitair. Als je geen toeslag betaalt deel je een tweepersoonskamer met sanitair. Er zijn er ook kamers zonder sanitair beschikbaar met extra korting. Je krijgt € 10 korting voor een plaats op een tweepersoonskamer en €15 voor een plaats op een driepersoonskamer met douche en toilet op de gang. Als je dit wilt kun je dit aangeven onder opmerkingen op het inschrijfformulier of ons een e-mail sturen. De korting wordt naderhand toegekend. Ben je 30 jaar of jonger? Dan krijg je 50% korting op de ledenprijs. Er is een beperkt aantal kortingsplaatsen beschikbaar. Korting wordt toegekend na toezending (per e-mail of post) van een identiteitsbewijs met geboortedatum. De korting geldt als je op het moment van inschrijven 30 of jonger bent.
Max. aantal deelnemers25
Uiterste inschrijfdatum01 april 2014   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

ALLEEN NOG PLAATS VOOR VASTE ENSEMBLES MET ZELF GEKOZEN STUKKEN!

Een weekend voor de echte kamermuziekliefhebbers onder de blazers! Ensembles worden twee dagen lang intensief begeleid door Lars (klarinettist) en Peter (fluitist), die beiden grote bekendheid genieten als solist, kamermusicus en docent. Bestaande ensembles kunnen zich opgeven met zelfgekozen repertoire, maar ook individuele spelers zijn welkom. Voor de individuele aanmeldingen stellen de docenten ensembles samen en kiezen de muziek uit. Het is belangrijk dat je je speelniveau en muziekvoorkeuren vooraf duidelijk maakt. Alle combinaties zijn mogelijk, van duo tot octet of groter.

Aanbevolen repertoire
duo:
Poulenc Sonate kl en fgt
Villa-Lobos Choros no... meer informatie

DSC_0276
Lars Wouters Van Den Oudenweijer

Lars Wouters van den Oudenweijer studeerde bij Walter Boeykens en Charles Neidich. Hij was prijswinnaar bij verschillende concoursen en ontving de Philip Morris Kunstprijs en een Edison voor zijn debuut-cd. Hij is zeer actief in de kamermuziek en werkte samen met vele grote musici zowel in binnen- als in buitenland. Als solist gaf hij vele recitals en speelde soloconcerten met onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Hij is als docent verbonden aan het Fontys Conservatorium te Tilburg.

Peter Verduyn Lunel

Na het behalen van het diploma Uitvoerend Musicus was Peter Verduyn Lunel solo fluitist bij achtereenvolgens het Heidelberger Kammer Orchester, het Nederlands Ballet Orkest, het Radio Symfonie Orkest en tegenwoordig bij het Gelders Orkest. Hij trad vele malen op als solist met orkest. Verder geeft Peter concerten met de harpisten Marie-Pierre Chavaroche en Manja Smits, de pianisten Klara Wurtz en Bernd Brackmann. Ook maakte? hij diverse CD's waaronder enkele met de fluit- en piccoloconcerten van Vivaldi en Telemann en met het Lunel kwartet.

Naast de Boehm fluit speelt hij ook traverso en is daarmee verbonden aan het Franse barok orkest Orpheo55.