Cursus


18425 - Dubbeloctet voor blokfluit
Deze cursus is volgeboekt. Schrijf je in voor de reservelijst voor kans op een plaats of extra cursus.
Soort cursus Oude muziek
Bestemd voor blokfluitisten
Niveau ♪♪♪♪ t/m ♪♪♪♪
Data 02 juni 2018
Tijd (-en) 10.00-17.00 uur met een pauze tussen 13.00-14.00 uur.
Locatie Akoesticum, Ede
Docent(-en) Bert Honig
Prijs Derden: € 75,00 / Leden: € 65,00 / T/m 30 jaar: € 32,50
N.B.: Prijs is inclusief lunch.
Max. aantal deelnemers16
Uiterste inschrijfdatum25 mei 2018   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

VOL
Een dag voor dubbel blokfluitoctet met Bert, een van de meest geliefde docenten. We spelen een gevarieerd programma op a=440 Hz met zo veel mogelijk blokfluiten, en vooral ook graag met veel tenoren en bassen, c-bas en subbas. Om te zorgen dat we optimaal van ieders mogelijkheden gebruik kunnen maken, inventariseren we vooraf welke instrumenten de deelnemers kunnen bespelen en meenemen. Zo kunnen we een goede indeling maken. Voorbereiding noodzakelijk.

hp
Reacties van cursisten

'Hij kan goed dirigeren.. hij brengt je naar de muziek'.
'Hij gaat net zo lang door tot het goed wordt, en blijft daar rustig en positief bij. Heel prettig'.
'Bert is een fantastische docent, zijn geduld, aandacht, scherpte, aanmoediging, discipline en humor zorgen ervoor dat het samenspel steeds beter klinkt'.

Bert Honig

Bert Honig studeerde blokfluit aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij Marijke Miessen, Walter van Hauwe en Kees Boeke. Sinds 1986 maakt hij deel uit van het Brisk Recorder Quartet Amsterdam. Met dit veelzijdige en avontuurlijke blokfluitkwartet volgde hij interpretatielessen bij Frans Brüggen, gaf hij talloze concerten in Nederland, vele Europese landen, Canada en Noord- en Zuid-Amerika, en maakte hij een tiental zeer goed ontvangen cd's. Hij werkte verder mee aan concerten van de Amsterdamse Bachsolisten met de dirigenten Richard Egarr en Roy Goodman. Sinds 2009 speelt hij ook in het trio Musica Batavia, met barokvioliste Mimi Mitchell en klaveciniste Christina Edelen. Bovendien treedt hij regelmatig op met sopraan Judith van Wanroij en klavecinist Johan Hofmann. Bert Honig gaf workshops en masterclasses in Nederland, Duitsland, Engeland, Portugal, Tsjechië, Canada, de VS en Taiwan, en gastlessen aan de conservatoria van Enschede en Utrecht.