Cursus


17933 - Bouwen van een blokfluit
Soort cursus Instrumentenbouwcursus
Bestemd voor Iedereen die een blokfluit wil bouwen. Men moet bekend zijn met het spelen van de blokfluit en met de theorie en praktijk van de muziek, zoals het lezen van noten.
Niveau ♪ t/m ♪♪♪♪
Data
Tijd (-en) 10.00-17.00 uur
Locatie Werkplaats Houtwerk/Bouwerskontakt, Ede
Docent(-en) Jan Bouterse
Prijs Derden: € 200,00 / Leden: € 150,00 / T/m 30 jaar: € 75,00
N.B.: De kosten voor materiaal en cursusboek zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. Het boek kost € 45 en incl.verzendkosten € 55. Geef bij je aanmelding onder opmerkingen aan of je het boek wilt bestellen. Ben je 30 jaar of jonger? Dan krijg je 50% korting op de ledenprijs. Korting wordt toegekend na toezending (per e-mail of post) van een identiteitsbewijs met geboortedatum. De korting geldt als je op het moment van inschrijven 30 of jonger bent.
Max. aantal deelnemers9
Uiterste inschrijfdatum31 december 2017   De inschrijving voor deze cursus is gesloten.

Ook dit seizoen kun je een blokfluit maken onder leiding van Jan. Je moet bekend zijn met het spelen van de blokfluit en met de theorie en praktijk van de muziek, zoals het lezen van noten. Verder is het handig als je thuis aan jouw instrument kunt werken. Mogelijk kun je in het nieuwe seizoen ook een ander houtblaasinstrument maken onder leiding van Jan. Kijk op www.bouwerskontakt.nl voor de laatste informatie.

Op zaterdag 23 september is de eerste bijeenkomst, in de werkplaats in Ede (vanaf 10.00 uur).

Op deze dag zal vooral worden gekeken naar machines en gereedschappen, meetapparatuur en natuurlijk naar de instrumenten zelf die op de cursus kunnen worden gebouwd. Nieuw is de mogelijkheid om te werken aan een alt in g naar Ganassi, naar fluitdelen die Frans Twaalfhoven ter beschikking heeft gesteld... meer informatie

Blokfluitbouw 2014 2 IMG_2643-Bouwzolder-houtdraaien

xx

Bouwcursus ja